Politica de confidentialitate a datelor

KSC Medical Center respecta politica generala de protectie a datelor GDPR conform normelor europene:
Ce date prelucram?
in vederea livrarii bunurilor și serviciilor comandate, confirmarii Comenzii, informarii Dvs. privind stadiul Comenzii, oferirii de raspunsuri la reclamatiile plasate, evaluarii bunurilor și serviciilor oferite, precum și a exercitarii unor activitati comerciale, de promovare a bunurilor și serviciilor, de marketing, publicitate, de dezvoltare, de cercetare de piata, statistica, monitorizare a vanzarilor și comportamentului de cumparare a Clientilor, activitati administrative și de media, sunteti de acord sa ne incredintati urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, cnp, adresa de domiciliu, adresa de e-mail, adresa de ip, numar de telefon, parola acces cont site. Va rugam sa nu ne furnizati alte date cu caracter personal decat cele strict necesare scopului precizat in aceasta politica.

Care este scopul și temeiul juridic al prelucrarii?
Datele cu caracter personal furnizate cu consimtamantul Dvs. sunt și vor fi colectate și prelucrate de noi exclusiv in scopurile pe care le vom prezenta in cele ce urmeaza.
Mentionam faptul ca prelucrarea datelor cu caracter personal se realizeaza in temeiul consimtamantului Dvs. in acest sens (art. 6 alin. (1) lit. (a) din Regulamentul General privind Protectia Datelor


Cine are acces la datele Dvs.?
Va aducem la cunoștinta ca, pentru functionarea eficienta a platformei, utilizam diferite servicii de la furnizori externi sau interni (”persoane imputernicite de operator”), carora le putem transmite o parte din datele cu caracter personal colectate de la Dvs., cu mentiunea expresa ca vom apela doar la persoane imputernicite care ofera garanţii suficiente pentru punerea in aplicare a unor masuri tehnice şi organizatorice adecvate, astfel incat prelucrarea sa respecte cerinţele prevazute in Regulament şi sa asigure protecţia drepturilor Dvs. Categoriile de servicii pentru care colaboram cu furnizorii mai sus mentionati și datele cu caracter personal transferate acestora sunt urmatoarele:

    1. Servicii SMTP (comunicare email) - adresa de e-mail;
    2. Servicii de facturare - nume, prenume, adresa de e-mail, numar de telefon, adresa;
    3. Servicii de curierat/poșta - nume, prenume, adresa de e-mail, numar de telefon, adresa;
    4. Servicii de contabilitate – nume, prenume, adresa, cnp;
    5. Servicii juridice – nume, prenume, adresa, cui;

Va garantam securitatea si confidentialitatea datelor furnizate si ne angajam sa nu le transmitem catre terti in afara procesului comercial si statistic si sa nu incurajam spam-ul. Aceste informatii vor fi folosite de catre KSC Medical Center pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promotii, numai daca in prealabil s-a oferit acordul clientului. Conform Legii Nr.677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completate si ale Legii nr.506/2004, privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, KSC Medical Center isi asuma obligatia de a administra in conditii de siguranta si doar pentru scopurile specificate datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra sau despre o alta persoana. Prevederile Legii 677/2001 va ofera dreptul de acces sau de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. De asemenea, aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor personale si sa solicitati stergerea acestora. Pe site-ul kscmedical.ro va asiguram confidentialitatea datelor dumneavoastra prin introducerea unei parole la inregistrarea si si autentificarea pe site. Informatiile de orice fel (comentarii, intrebari, sugestii etc) trimise vor fi folosite tinand cont de dreptul la confidentialitate.